Akçalı Sprey Boya 325 Kahverengi

%25
159,32 TL
212,43 TL
Kategori
Marka
Stok Kodu
180350-108750
Garanti Süresi
24 Ay
Piyasa Fiyatı
244.29
Fiyat
177,03 TL + KDV
Havale
156,13 TL (%2,00 havale indirimi)

Akçalı Sprey Boya

400 ml

Solvent Bazlı akrilik sprey boyadır.

Akçalı Sprey dahili ve harici ahşap, metal, beton, sıva, çimento vs. gibi tüm yüzeyler için çeşit özelliğine göre sentetik veya akrilik esaslı, hızlı kuruyan, solmaya mukavim ve parlak görünümlü son kat solvent bazlı bir boyadır.

Uygulanacak Yüzeyler

Muhtelif renklerde sunulan boya çeşitleri ile metal, ahşap, duvar ve bisiklet, motosiklet, buz dolabı, radyatör, mobilya, demir aksam, duvar, deniz araçları vs gibi eşya gençleştirme, onarım, hobi, klasik dekorasyon işlerinin yanı sıra, çok farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek oto plastik tampon, oto jant boyaları, yüksek hararet soba boyası, şeffaf tahta koruyucu vernikler her türlü yüzey kolayca ve güvenle, dekoratif bir şekilde uygulanabilir.

Özellikler

Akçalı Sprey Boya tatbik edildiği yüzeye tutunma gücünün yanı sıra örtme ve kapatıcılığı çok yüksektir. Elastik ve dayanıklı koruyucu bir film tabaka oluşturur. Kurşunsuzdur.

Uygulama

Akçalı Sprey Boya ile uygulama öncesinde boyanacak yüzeyin her türlü kir, pas, yağ ve tozdan tam arındırılması gerekir. Kutu iyice çalkalandıktan sonra, 25-30 cm mesafeden ince katlar halinde, katlar arasında 20 dakika ara ile 2-3 çapraz katta tatbik edilir. Paslanır metal yüzeylerde ise uygulama öncesi astar olarak antipas boya uygulanması gereklidir. Kullanımdan sonra sprey kutusunda hala boya kalmış ise, ilerde tekrar kullanılabilmesini teminen, kutuyu baş aşağı çevirip, sprey düğmesine birkaç kere basmak yeterlidir.

Kaplama Gücü

Tekkatta 2,5 – 3m / 400mlkutu

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Akçalı Sprey Boya 325 Kahverengi 180350-108750
Akçalı Sprey Boya 325 Kahverengi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.